Ska du göra en flytt?

En flytt, till annan bostad, eller annan ort, det kommer alltid med en massa måsten. Dels ska allt packas, allt ska transporteras och sedan så är det även ett måste med flyttstädning Lund. Det du måste bestämma dig för är om du ska göra allt själv eller anlita hjälp för allt eller för vissa delar av flytten. Att få flytthjälp samt hjälp med flyttstädning via en städfirma i Landskrona, det kan underlätta en hel del. Det ger dig mer tid att komma i ordning i din nya bostad.

Packa smart

När du ska packa inför din flytt så är det bra att göra det smart. Börja med att gå igenom vad det är för prylar du har och fundera på om du ska ha med dig allt. Kanske det är saker du inte vill ha kvar, eller har du samlat en massa trasiga saker som bara ligger? Det kan vara bra att rensa ut allt, slänga det som ska slängasa och sälja eller skänka resten. Det gör att det blir mindre att packa och packa upp.

Se sedan till att ha många flyttlådor, så att du får med dig allt. Märk upp dem då är klara, med vad för rum de ska till eller vad som är i dem. 

Glöm inte...

Det finns andra saker som måste göras i samband med en flytt. Bland annat ska du säga upp eller flytta med olika abonnemang. Det är bland annat el, tv, bredband, telefon och hemförsäkring. Missa inte heller att göra en adressändring. 

4 Oct 2020