Lär dig SEO

SEO har du säkert hört talas om, eller så är du bättre införstådd med ämnet under sin svenska version sökmotoroptimering. SEO är en akronym som står för Search Engine Optimization och handlar om hur man hamnar på attraktivt lägei sökmotorerna, främst då Google. Google är så ledande att det är de som sätter reglerna för SEO världen över, även om mycket SEO idag är lokalt förankrad. Men visst är det så att alla använder Google - håller du inte med?

En bransch med framtid

Det kan vara ett smart drag att lära sig SEO, branschen har helt klart framtid. Det blir svårare och svårare att synas på nätet, i takt med att allt fler installerar sig där. SEO blir allt viktigare för att man ska ha en chans. Det ligger förstås inte alla för att syssla med SEO, för det är en nördig industri - man måste ha ett egen brinnande intresse för om man inte hela tiden håller sig uppdaterad så har man ingen chans i konkurrensen. De flesta SEO-proffsen är självlärda idag, men snart kommer det nog att finnas en rad smarta SEO-utbildningar på marknaden. För SEO Malmö är Modifinder ett strålande alternativ.

Tips från proffsen

Om du vill börja med att själv försöka sökmotorotimera så rekommenderar vi att du läser dessa sökmotorotimering tips. Det är generöst av Modifinder att lägga ut sina bästa tips för allas beskådan, men det säger också en del om hur avancerat det faktiskt blir med SEO när man kommer upp i nivå, för dessa tips är det absolut mest basic inom sökmotorotimering.

Lycka till!

26 Jan 2017