Nordendäck – ger dig däck till bra priser

Äger du en bil? Har du kollat över dina däck det senaste och insett att det är dags att införskaffa nya? Då är nordendack.se sidan på nätet du ska kika på! Här kan du hitta billiga sommardäck men även vinterdäck till alla sorters bilar. Så oavsett vad du har för bil och vad det är för däck du behöver så är det hos Nordendäck du hittar dem till bra priser.

Billiga däck online

Nordendäck har sommardäck och vinterdäck till personbilar, lastbilar, lätta lastbilar, SUV och motorcyklar. Deras sortiment är ett av Europas största och du hitta här kvalitetsdäck till billiga priser och testvinnare. Du kan även hitta:

  • Fälgar
  • Kompletta hjul
  • Dubbdäck
  • Dubbfria däck
  • Däck som är kvalitetssäkrade

Sköt om dina däck

De däck vi använder allra mest är sommardäck och därför bör dessa däck vara av bra kvalitet för att hålla. Nordendäck erbjuder billiga sommardäck som är kvalitetssäkrade och håller vad de lovar. Eftersom sommardäcken används både vår, sommar och höst så kan de slitas mycket snabbt. Det gäller därför att du har koll på mönsterdjupet så att du vet när det är dags att köpa nya. Minsta mönsterdjup på sommardäck är 1,6 mm och det brukar även finnas slitagevarnare på däcken som blir tydliga när däcket närmar sig 2 mm. När du tar av sommardäcken för att byta till vinterdäck är det viktigt att du förvarar dem rätt så att du kan använda dem igen. Se till att tvätta av dem och placera dem sedan mörkt och svalt fram tills säsongen för sommardäck kommer. Sommardäcken måste senast sitta på din bil den16 april.

Vinterdäckssäsongen är mellan 1 december och 15 april. Även dessa bör du sköta om de perioder du inte har dem på bilen. De kan ha vägbeläggningar och salt som är viktigt att tvätta bort innan du förvarar dem på samma sätt som sommardäck.

5 Dec 2014