Städning är inte alltid så roligt

Städning, det är något som var och varannan människa gör men som de flesta tycker är tråkigt, jobbigt och tidskrävande. Att lägga ner tid på kvällar efter jobbet eller använda sina lediga helger till detta är något som vore skönt att slippa, eller hur? Tänk att få ett välstädat hem, utan att själv lyfta ett finger, samt även få tid över till att göra något annat! Genom att anlita en städfirma i Stockholm så är det faktiskt möjligt.

Vad städar en städfirma i Stockholm hos mig?

När du har bestämt dig för att låta en städfirma städa åt dig, så kommer det kanske funderingar på vad en firma egentligen gör vid en hemstädning i Stockholm. Tar de allt, eller bara vissa delar av huset eller lägenheten? Ofta har man flera rum, toalett och ett kök som man vill få städat. Dessutom vore det ju skönt att få sina fönster putsade, eller hur? Om vi kikar på vad en hemstädning innebär så är det:

  • Du kan skräddarsy din egen städning, så som du vill ha den
  • Du kan boka in en provstädning, för att kunna diskutera vad du har för förväntningar
  • Städfirman går efter en checklista som du själv kan kika på innan
  • Hemstädning kan bokas in att ske varje eller varannan vecka eller månadsvis
  • Fönsterputsning ingår inte, men du kan få rabatt på det om du bokar hemstädning
  • Du kan nyttja RUT-avdrag på en hemstädning

Genom att kika på stadenergi.se så kan du läsa mer om vad en hemstädning i Stockholm innebär. Du kan titta på checklistan och du kan även boka in en tid för dem att komma hem till dig att provstäda. Därefter kan du bestämma dig för om du vill boka in att de ska komma kontinuerligt och hur ofta de ska städa hos dig.

11 Dec 2014