Stort utbud av möbler hos WeGot

WeGot har en fysisk butik med 1200 kvm stor yta i Malmö, men de har även wegot.se som är deras välfyllda nätbutik. Hos WeGot är det enkelt att beställa en säng och få den levererad hem. Utöver sängar så har WeGot många andra möbler som passar ett hem och därtill inredning och utemöbler. Eftersom de dessutom max tar 695 kronor i frakt så är det smart att passa på att beställa hem allt du behöver till ditt hem på en och samma gång.

Varför köpa säng hos WeGot?

WeGot har ett stort utbud av olika sängar. Du hittar olika storlekar, olika modeller, olika prisklasser. Att välja säng, bör göras med omsorg och om du inte blir nöjd med köpet så har du 14 dagars öppet köp. När det kommer till mellanmadrassen på sängen så kan du byta ut den om du hör av dig inom 30 dagar. WeGots sängar har 10 års garanti vilket gör att du verkligen kan sova gott utan att oroa dig.

 

Köpa tillbehör till sängen?

De sängar du köper hos WeGot har alltid med någon form av bäddmadrass, men du kan även satsa på att köpa en extra bäddmadrass som är tjockare än den som följer med. Du kan även köpa till sänggavel till din säng. Sänggavlar finns i flera olika varianter och modeller. Vill du inte köpa alla delar separat så finns det flera smarta sängpaket att välja mellan där det ingår både sänggavel och bäddmadrasser. Däremot finns det andra saker hos wegot.se du kan köpa till, som ett sovrum kräver:

  • Täcken
  • Kuddar
  • Plädar
  • Sängbord
  • Lampor
  • Speglar

Med rätt sorts säng och en inredning som matchar så kommer du att få ett sovrum som du vill tillbringa många långa timmar i.

5 Dec 2014