Vill du göra reklam?

Efter gymnasiet är det dags för dig att kliva ut i vuxenvärlden. Det finns flera vägar att gå och du kan fortsätta att studera eller så börjar du att jobba. Att studera vidare kan vara en god idé om du har ett särskilt yrke du känner att du vill arbeta inom. Det finns högskolor så väl som universitet som erbjuder en mängd bra utbildningar inom de flesta ämnen. Har du funderingar på att jobba med reklam? Då ska du definitivt satsa på att läsa vidare, så att du så småningom kan jobba på en reklambyrå som till exempelvis Tross. Kika gärna in på Tross.se för att se hur en duktig reklambyrå fungerar.

Jobba med grafiska profiler?

En grafisk profil eller en logotyp är viktigt för företag, föreningar och statliga myndigheter att på ett tydligt sätt berätta något. Det finns olika sätt att lära sig hur man arbetar med en heter grafisk profil. Det finns även utbildningar och kurser som handlar om hur man gör grafisk design för webben.

Vad vill du göra för sorts reklam?

Det finns idag många olika sätt att göra reklam på. Det är reklam på tv, i radio, i tidningar på nätet och så vidare. När du satsar på en utbildning inom reklam, så är det bra om du känner dig för och funderar på vad just du vill göra inom reklamvärlden. Vill du satsa på att jobba med en grafisk profil, SEO eller andra typer av reklam?

18 Jul 2016